Cum platesc?

Toate produsele au afisate pe site pretul in RON.

Cota de TVA pentru produse este de 0%, firma noastra fiind neplatitoare de TVA.

Pentru toate comenzile facturile sunt expediate in format electronic.

Pentru plata produselor achizitionate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

- Plata online cu cardul bancar.
- Plata in numerar la livrare (ramburs).
- Depunere de numerar / transfer bancar prin ordin de plata in contul SC Barbierit de lux SRL: RO11BRMA0999100057203806 deschis la Banca Romaneasca Sucursala Iancului, specificand in campul de detalii numarul comenzii.  Livrarea in aceste cazuri se va face dupa confirmarea intrarii sumei respective in contul nostru. Pentru aceasta modalitate de plata, clientul va trimite confirmarea efectuarii transferului raspunzand la mailul de confirmare a comenzii primit, la adresa de mail comenzi@barbieritdelux.ro

Despre livrare

Procesarea comenzilor este efectuata de Luni pana Vineri intre orele 9:00 si 16:30.

In cazul produselor care nu se afla in stocul barbieritdelux.ro, clientul va primi informatii cu privire la timpul estimat de livrare.

Modalitati de livrare:

Curier rapid - 15 RON, livrarea dureaza maxim 2 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 400 de lei, transporyul prin curier este gratuit.
In cazul urgentelor comanda se poate livra in aceeasi zi in Bucuresti si 24 de ore in restul tarii.

La valoarea produselor comandate se va adauga valoarea transportului.

Toate comenzile sunt expediate, in mod uzual, a doua zi de la primirea acestora. Comenzile primite in zilele de vineri, sambata si duminica vor fi expediate in ziua de luni.

Confidentialitatea datelor
barbieritdelux.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. barbieritdelux.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii/mesaje informative).

barbieritdelux.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.