Fabricat in Marea Britanie

Toate produsele noastre au fost fabricate cu atentie in Anglia din 1805. Esenta lor este mostenirea britanic la cele mai inalte cote. Echipa noastra dedicata de profesionisti cu inalta calificare, chimisti, designeri si artizani lucreaza neobosit pentru a livra produse cunoscute astazi pentru traditia lor caracteristica de inovare si excelenta. Gamele noastre traditionale vor continua sa fie produse in Anglia, deoarece ne straduim constant sa aducem produse noi si interesante ca raspuns la nevoile clientilor nostri.

Pasiune pentru perfectiune

Cand William Francis Truefitt si-a deschis magazinul acum mai bine de doua sute de ani, a pus accentul pe calitatea serviciilor si a produselor sale. Pasiunea lui Truefitt pentru perfectiune s-a reflectat in productia de peruci pentru domni, care au fost recunoscute in curand ca cele mai dorite peruci din Londra si au fost purtate de rege insusi. De fapt, a fost potrivirea perfecta a perucilor Truefitt care a dat nastere comparatiei din limba engleza "stabil ca un trepied", care era o interpretare a numelui Truefitt! Intr-adevar, daca ceva se potrivea perfect, era exact ca si peruca lui Truefitt.

Mentinerea viziunii

Astazi, Truefitt & Hill continua sa se straduiasca sa mentina viziunea fondatorului de a oferii domnilor produse si servicii de cea mai inalta calitate. Ne mandrim cu faptul ca folosim producatori din Marea Britanie pentru a ne asigura ca oferim clientilor nostri cele mai bune produse britanice.