Peste 2 secole de traditie

Timp de peste doua secole, Truefitt & Hill, recunoscut ca cel mai bun frizer si parfumier traditional al gentlemenilor din Londra, a oferit gentlemenilor cu gusturi rafinate numai cele mai bune produse si servicii de ingrijire. Oferta noastra da cu adevarat oamenilor posibilitatea de a arata si de a simti cel mai bine.

Infiintat in 1805

Infiintata in 1805, ramane cea mai veche frizerie din lume, dupa cum se precizeaza in Cartea Recordurilor Guinness si sunt frizeri si furnizori ai Casei Regale a Marii Britanii prin H.R.H. Royal Duke of Edinburgh. Oferta de produse de astazi este rezultatul a peste 212 de ani de cercetare si relatii apropiate cu clientii. Cunostintele si experienta noastra ofera barbatului de astazi o varietate de produse atat sofisticata, cat si practica. Domnii merita cei mai buni in tot ceea ce fac. Daca sunteti in cautarea celor mai bune in ingrijirea barbatilor, suntem increzatori ca veti gasi calitatea neegalata a produselor Truefitt & Hill si traditia de prestigiu de neegalat.

Produse si servicii

Produsele noastre sunt formulate cu un amestec rafinat de esente rare, naturale si sofisticate. Oferta noastra include o linie completa de barbierit, parfum, produse pentru par si baie, pentru a oferi o solutie zilnica de ingrijire pentru barbatul modern.

Firma noastra este importatorul oficial al produselor marca Truefitt & Hill in Romania.
Prin activitatea sa, produsele comercializate si valorile promovate, Barbierit de Lux isi propune sa reinvie o veche traditie a domnilor rafinati din Romania, aceea a barbieritului traditional umed si a ingrijirii de calitate.
Pentru a deveni distribuitori / reselleri ai acestor produse va rugam sa ne contactati.