Authentic No.10 Ulei protector pentru piele inainte de barbierit

Authentic No.10 Ulei protector pentru piele inainte de barbierit

SKU
1000

Uleiul protector pentru piele inainte de barbierit No.10 este imbogatit cu ulei de Borago officinalis (Limba mielului), ulei din seminte de Limnanthes alba, ulei din seminte de struguri si vitamina E. Protejeaza pielea pentru a preveni iritatiile din timpul barbieritului. In acelasi timp inmoaie firele de par si pregateste pielea pentru cel mai fin si eficient barbierit posibil. Testat dermatologic pentru pielea sensibila. Nu contine parabeni, alcool sau sulfati. Evitati contactul cu ochii. Nu expuneti recipientul la soare.

Mod de intrebuintare: Pompati o cantitate mica de Ulei protector pentru piele inainte de barbierit in palme. Masati usor pielea fetei umeda si in prealabil curatata. Intindeti pe intreaga suprafata ce urmeaza sa fie barbierita.Nu clatiti uleiul. Aplicati spuma de barbierit peste ulei pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Sfat: Folositi de fiecare data inainte de barbierit pentru a conferi o protectie sporita pielii si a ajuta eliminarii discomfortului provocat de barbierit.

Uleiul protector pentru piele inainte de barbierit No.10 este ambalat in recipient de 50 ml cu pompa.

Out of stock
49,00 RON
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account