Authentic No.10 - Crema de barbierit pentru ten sensibil

Authentic No.10 - Crema de barbierit pentru ten sensibil

SKU
1001

Crema de barbierit pentru ten sensibil Authentic No.10 este imbogatita cu extract de scoarta de salcie (Willow bark), ulei de Borago officinalis (Limba mielului), ulei din seminte de Limnanthes alba, ulei de migdale dulci si ulei de masline. Produce o spuma luxurianta pentru un barbierit fin si confortabil, in timp ce hidrateaza si catifeleaza pielea. Testat dermatologic pentru pielea sensibila. Nu contine parabeni, alcool sau sulfati.

Mod de utilizare: Udati fata cu apa calda. Masati fata cu o cantitate mica de crema pentru a produce spuma. Cele mai bune rezultate se obtin prin folosirea unui pamatuf din par de bursuc. In timpul barbieritului, parcurgeti distante scurte cu aparatul pe fata, dupa care clatiti bine lamele sub jet de apa. Barbieriti-va numai in directia de crestere a firelor de par. Dupa barbierit clatiti fata si gatul cu apa rece.

Sfat: Pentru a scurta cat mai mult firele de par de pe fata va puteti barbieri perpendicular pe sensul de crestere al firelor de par sau in diagonala. Clatiti foarte des lamele aparatului de barbierit.

Crema  de barbierit pentru ten sensibil No.10 este ambalata la cutie de 200 ml.

Out of stock
60,00 RON
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Produse recomandate